2020. máj 05.

a lipót már bezárt 2007ben

írta: whateveritis
a lipót már bezárt 2007ben

Hát mi lenne? Elvégre minden lehetséges! Kezedbe akarod venni a saját életed? A megoldás hozzá a telefonodban van! És mindössze félmillióba kerül, hogy elkezdd megváltoztatni az életed! Lehet, hogy nem is fognak gyűlölni az ismerőseid, akiket kiárulsz! (de) Árulj hazugságokat!

Szokásos MLM duma. A 21. században odáig fejlődött ez a dolog, hogy önmagukat trénernek hazudó (mert a tréner legalább elvégzett egy iskolát előtte, hogy utána pénzért átkúrjon) emberek elvégeznek 2 hetes tanfolyamokat, ráadásul fizetős modulokban, majd elkezdik az áltudományos kuruzslást. Ma már nem kell kiszuperált serpenyő 400ezerért, ma már elég elvégezni a kéthetes tanfolyamot. És rábeszélni a neked kiszolgáltatott embert, akit átbaszol azzal, hogy segíteni akarsz neki, hogy végezze el ő is! Ráadásul nálad! Ráadásul pénzért!

A válaszom az, hogy nagyon sok ember próbálna meg felhőkarcolókról fejest ugrani, mert megpróbálna repülni. Elég hamar kihalás lenne a vége, még sok túlóra a köztereseknek meg a hullaszállítóknak. Az, hogy valaminek "matematikai valószínűsége" van, köznyelvben legtöbbször arra használjuk, amikor még kijuthatunk az EB-re, VB-re, mindössze annyi kell hozzá, hogy Ronaldo, Toni Kroos, meg Lewandowski kapjon egy magyar állampolgárságot, lépjen be a válogatottba, és verjünk végig mindenkit (is). Elvégre mindenki magyar, még Jézus is!

Ha valaki elveszíti a kapcsolatát a valósággal, az befolyásolhatóvá válik, lemond saját túlélési ösztöneiről, és kiszolgáltatja magát a képzelet és a valóság összemosódásának, a delíriumnak, a pszichózisnak. A Tízparancsolat gyógyítja a koronavírust, tudunk repüni, meg rezgésszámok meg gondolatbesugárzás meg vonzástörvénye neg horoszkóp.

F a s z s á g

Maradjunk a repülős példánál. Igen, lehetséges megpróbálni repülni. Ha mondjuk mérnök vagy, és képes vagy megteremteni ennek a technikai feltételeit. De az ablakon azért csak úgy ne ugráljunk már ki. (Jó, nem mindenkit tartanék tőle vissza, de biztatni nem fogok rá)

Szólj hozzá

kritika hazugság motiváció mlm átverés önzés népbutítás pszichopátia sarlatán valószínűség coach tréner lifecoach élethazugság életigazságai